top of page
BC468641-7B86-4393-A78D-0470145B7A1D_1_1

Over mij

"Meditatie en IT weven zich moeiteloos doorheen mijn dag"

Ik ben Evelyn, de bezielster van SoulSites. Elke dag begin ik met yoga, reiki en/of meditatie en zo sluit ik ook elke dag af. Overdag werk ik met hart en ziel aan websites. Een grappige combinatie die voor mij perfect werkt!

Mijn focus is de laatste jaren verlegd van een klassieke 9-to-5 job in het bedrijfsleven naar "hoe kan ik werkelijk dienend zijn in de wereld?".

Van mind-gerichte activiteiten naar een balans vinden tussen mind en hart.

Van in hokjes denken naar buiten de lijnen kleuren.

Over mijn achtergrond

"Webdesign... een onverwachte gast op mijn pad..."

Ik heb al een interessant jobparcours achter de rug. Na mijn studies handelsingenieur had ik enkele jobs in het bedrijfsleven, waarvan eentje als IT consultant. Toen ik de deur daar dicht deed, dacht ik dat mijn IT-jaren voorgoed achter mij lagen. Een burn-out zorgde ervoor dat ik heel mijn leven in vraag stelde en ik begon me meer bezig te houden met spiritualiteit. Ik diende mijn ontslag in en startte een praktijk als reiki master en gezondheidsbegeleider.

Toen ik de website van mijn praktijk ontwierp, ontdekte ik dat de IT-microbe mij toch niet helemaal verlaten had. Een website ontwerpen bracht de creatieveling in mij naar boven. Op een bepaald moment vroegen verschillende vrienden mij om hulp met hun website. Dat beviel me zo, dat plots het idee voor SoulSites begon te rijpen.

C292CA15-EBB6-46F9-890B-784ACCEF9A62_1_1
D83F88AF-3308-4104-93D8-25FDDD80492F_1_1

Over mijn werkwijze

"Een website in lijn met hoofd én hart."

SoulSites combineert mijn passie voor webdesign met mijn creativiteit en mijn energetisch aanvoelen als reiki master. Mijn werkwijze in webdesign zie ik als hart-en- hoofd-verbindend. Ik neem de tijd voor elk project. Ik gebruik zowel mijn analytische IT skills als mijn energetisch aanvoelen. De site die ik creëer moet iets bijdragen aan de wereld, moet mensen blij maken en harmonie brengen.

Als reiki master werk ik altijd afgestemd op het hoogste goed. Dit maakt dat elke website een energetische push krijgt, direct vanaf het begin van creatie.

 

(Reiki staat voor universele levensenergie)

Spreekt mijn werkwijze je aan?

Boek dan zeker een kennismakingsgesprek!

bottom of page